ASG

Alpha Storage Group (ASG) is een onafhankelijke multitechnische dienstverlener op het gebied van energie en duurzame industrie.

Alpha Storage Group

ASG begeleidt haar klanten in het ontwerp, de uitvoering, de exploitatie en het onderhoud van kapitaalintensieve technische apparatuur (assets) binnen de industriële markt. Onze focus ligt op vloeibare bulkopslag.

Wij benaderen vraagstukken van onze klanten met passie en innovatieve technieken. Om optimaal invulling te geven aan uw specifieke vraagstukken werken onze deskundigen en/of strategische partners samen met u. ASG coördineert deze samenwerking. Met een uitgebalanceerd ecosysteem rond de tankterminals die zij bedient, faciliteert ASG samen met haar partners en cliënten de omstandigheden om een optimaal rendement voor alle partijen te behalen.

Uitdagingen
Net als in elke branche, zien we ook in de vloeibare bulkopslag zaken veranderen. Nieuwe trends en ontwikkelingen brengen kansen, maar vaak ook uitdagingen met zich mee. Uit ervaring weten we dat veel van onze klanten behoefte hebben aan ondersteuning in het uitkristalliseren van hun vraagstukken. ASG biedt die ondersteuning door uitgebreid met u in gesprek te gaan om vervolgens samen de juiste projectaanpak te bedenken.

Zorgeloos
Als het vraagstuk helder is, zorgt ASG ervoor dat de juiste aannemers aanhaken. Wij coördineren het hele project, zodat u er zo min mogelijk omkijken naar heeft. ASG houdt voor u oog op de financiering, het ontwerp, engineering, onderhoud en beheer, contractmanagement en regelt zelfs communicatiestrategie naar stakeholders. Voor al uw vragen over veiligheid, uitvoering, planning, kwaliteit, budget etc. heeft u één centraal aanspreekpunt. Zo houdt u helder overzicht over uw project.

ASG werkt aan projecten in een ‘bouwteamachtige’ constructie, waarin alle disciplines aan tafel zitten. Dat doen we omdat we ervan overtuigd zijn, dat we zo de meest aangename werksfeer kunnen creëren en verschillende disciplines en onderdelen optimaal op elkaar kunnen afstemmen. Dit leidt tot de best haalbare prijs/kwaliteitverhouding en een blije klant.

IT nemen we mee
Uniek in onze branche is dat ASG veel gebruik maakt van digitalisering tijdens projecten. We passen bijvoorbeeld slimme software applicaties, Big Data, robotica en Internet of Things toe. Gebruik maken van deze nieuwste technologieën resulteert in minder downtime voor u als klant, maar ook een verhoogde veiligheidspositie en minder kosten.

Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technologieën en met name op het gebied van inspectie en datamanagement blijft ASG deze (her)ontdekken en zelfs ontwikkelen. Zo kunnen wij project- en businessprocessen blijven optimaliseren en aanpassen naar de behoeften van onze klanten.